Müller ČR / SR k.s. cég a Molkerei Alois Müller GmbH & Co. alá tartozik, amely a tejtermékek egyik vezető európai gyártója és feldolgozója. Ez Európa legnagyobb és legmodernebb tejfeldolgozó üzeme.

A Müller termékek már régóta a nyugat-európai piacok élén vannak, például Németországban, az Egyesült Királyságban és Olaszországban. Németországban a Müller az első helyet foglalja el a friss tejtermékek (joghurtok, desszertek, tejitalok) teljes piacán,  Angliában egyértelműen az első a joghurtok között, Olaszországban pedig második a joghurtok kategóriájában.

A Müller az egyetlen piacvezető nagyságú cég, amely a gyümölcsöket kizárólagosan közvetlenül a termékek készítése során saját maga dolgozza fel, nem pedig a beszállítóktól előzetesen feldolgozott gyümölcsökkel dolgozik. Ez teszi a Müllert nem csupán a harmadik legnagyobb gyümölcsfeldolgozóvá Európában, de mindenekelőtt a lehető legnagyobb mértékben megőrzi a gyümölcs eredeti tulajdonságait, például az ízét, illatát és textúráját.

A tejtermékek kiváló minőségére és ízére való hosszú távú összpontosítás mellett a Müller sikere az innovatív képessége és az olyan forradalmi termékek forgalomba hozatalának képessége mögött rejlik, amelyek széles körben népszerűvé vállnak és inspirálóan hatnak más gyártókra. Ezért nem véletlen, hogy az összes Müller termékcsalád, amelyet elérhető a magyar piacon, ebbe a kategóriába tartozik. Legyen szó akár a kétkamrás Müller MIX joghurtról, ahol a gyümölcsöket és a gabonaféléket elkülönítjük a joghurttól, a tejberizs desszertek koncepciójáról (az általunk kínált Riso márkanév alatt) vagy a hűtött ízesített tejitalokról, amelyek a Müllermilch márkanév alatt találhatóak meg.